nedeľa 3. novembra 2013

Mix nákup

Ahojte :)

Dnes som si pre Vás pripravila článok o veciach, ktoré som si za poslednú dobu kúpila. Budú to čisto iba kozmetické veci. 

Objednávala som z krasotiky :) Už dlhšiu dobu som chcela Jumbo pencil v odtieni Milk. Vždy keď som si ju chcela objednať bola vypredaná. Tak som využila keď bola naskladnená. Túto ceruzku nemusím asi predstavovať bližšie. Myslím si, že ju má už skoro každá blogerka :) Je výborná mäkká, dobre kreslí. Som s ňou spokojná. 

Nyx lipstick - India - Krásny odtieň. Podobný odtieň som už dlhšie hľadala, ale nenašla som ho. Až pri surfovaní po internete som náhodne našla tento rúž a vedela som, že ho musím mať. 

Pokračovala som objednávkou z elfu. Potrebovala som primer pod očný tieň. Mám ten od Urban Decay, ale poviem úprimne, ten od elfu sa mi zdá dokonca i o niečo lepší. Neviem prečo primer od UD mi po pár hodinách zlieva očné tiene, čo sa mi u elfu nestáva.

Elf blush - Gotta glow- Potrebovala som rozjasňovač. Nechcelo sa mi ivnestovať do Nars- Albatross tak som surfovala po internete. Našla som dokonca, že je to vlastne akoby "náhrada" za Albatross. Musím povedať, že pekne rozjasňuje, takže svoj účel spĺňa. Albatross som neskúšala, takže nemôžem posúdiť, ale myslím, že Gotta glow účel spĺňa.

Loreal - Pure zone - čistiaci gél na tvár s kefkou - Ja som na takéto gély s kefkami maniak :D Musím sa priznať, že používam striedavo garniery gély a loreal . Práve tento loreal má najjemnejšiu kefku, takže si myslím, že pre tie, ktoré máte citlivú pleť bude vhodnejší ako garnier. 






Essence lipstick 01,08 - neodolala som a kúpila som si tieto rúže. Počula som na ne celkom chválu a musím uznať, že sú vážne fajn. Určite sú lepšie ako tie zo zo základnej rady. Farby pekne držia, sú sýte a matné.

Maybelline CT- Permanent taupe- Áno konečne ho mám a milujem ho :) Je výborný pri kombinácii s inými odtieňmi CT, alebo inými tieňmi. Odporúčam ho.

Gabriella Salvete - biely lak č. 148- Sýta biela farba. Stačí jedna vrstva a prekryje všetko. Konečne lak, ktorý je fakt biely a dobre kryje.

Teraz prídu produkty, ktoré som si objednala z http://www.drogeria-vmd.com/ . Štetec na francúzsku manikúru. Perfektná pomôcka. Odporúčam. Francia sa dá robiť jedna radosť.

Essence - Blush stick- 010 Pretty in pink- Krémová lícenka, ktorú som u nás nevidela tak som sa ju rozhodla objednať. Musím uznať, že je to krásna farba. Viem, že krémové lícenky sú vhodnejšie na leto, ale myslím, že pri tejto spravím výnimku a budem ju používať i teraz.

Gabriella Salvete 02- očný tieň, ktorý som u nás v meste nevidela. Je to tak úžasný tieň, že som z neho vedľa. Uvažujem o kúpe ďalších odtieňoch.

essence lipstick 01,08, Maybelline CT Permanent taupe, GS-O2, Essence blush- pretty in pink


Prajem Vám krásnu nedeľu 



Nelka :)













2 komentáre:

  1. Nad tou tvářenkou od essenc uvažuji už delší dobu. Myslíš, že se její koupě vyplatí?
    http://terezasworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Terka podľa mňa áno. Ja som s ňou spokojná . Ale vieš ako sa vraví sto ľudí sto chutí, takže nezaručujem, že bude vyhovovať každému, ale za mňa áno :)

      Odstrániť